Адаптер за Apple 35W Dual USB-C Port Power Adapter

В наличност Референция: iPhone14ProMax
-20 % 149.99 лв. 187.49 лв.
Добави бележка към продукта

Бърза поръчка, без регистрация

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Характеристики
  • Предназначен за iPad, iPhone
  • Съвместимост iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14Plus, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone SE (3rd gen), iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini; MacBook Air (M2, 2022),iPad Air (3/4/5th gen),iPad(7/8/9th gen)
  • Тип Power adapter
  • Тип конектор 1 Power plug
  • Тип конектор 2 USB type-C, female
  • Мощност, W 35 W
  • Цвят White
  • Други With the 35W Dual USB-C Port Power Adapter you can charge two devices at the same time at home, in the office or on the go. Apple recommends using it with MacBook Air. You can also use it with iPhone, iPad, Apple Watch and AirPods
  • Гаранция 12 месеца

Средна оценка на потребителите

0.00 / 5

Оценка

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0


Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриер. Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

  • Цената на доставката се изчислява от куриери на "SPEEDY" или "Econt"
  • Доставка до адрес се извършва с куриер за дните :
    понеделник до петък: 9.00 до 17.30ч
  • Поръчката се изпраща с наложен платеж (плащате при получаване на покупката).
  • Поръчките се доставят до адрес на клиента /до входа на сградата, при осигурен достъп/ или до офис на куриерска фирма
  • Срокът на доставка е между 1-5 работни дни (зависи от населеното място).
  • Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици за отдалечени населени места и официални празнични дни, когато не се извършват доставки от куриерскита фирма
  • Търговецът не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриер или куриерска фирма.
  • Поръчки, направени след 13.00ч се обработват на следващия ден.
  • В неделя и по време на официалните празници не се извършват доставки.
  • В случай, че клиента не осъществи връзка за уточняване на доставката, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и Търговеца се освобождава от задължение да достави поръчката.
 
1. Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия Chipo.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

2. Ако желаете да върнете стоки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на имейл  [email protected]

3. Изпратете ни вашия имейл адрес, номера на поръчката и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.

4. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.

5. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи са за наша сметка.



Бланка за връщане/замяна Бланка за връщане / замяна на артикул закупен от Chipo.bg

Номер на поръчка : ..............................................

Име и фамилия : ...................................................

Телефон за връзка : ..............................................

Желая да : ....(заменя/върна )..............................

Банкова сметка : ...................................................

Наименование : Количество: Причина:

1.

2.

3.

В случай, че получените артикули се окажат несъответстващи на вашите очаквания, клиента има право да върне или замени закупената стока в 14 работни дни, при условие, че стоката е неизползвана, върната с всички етикети и оригинални опаковки.

Стоката трябва да бъде обезопасена по време на транспорта и се изпраща на същият адрес от товарителницата. При връщане, стоката се изпраща  към нас  с цената на артикула и опция тест и преглед, пакета трябва да съдържа и копие от бланката за връщане и замяна с коректно попълнени данни. Куриерските услуги се заплащат от клиента , а сумата за артикулите се въстановява по банков път.

Стока, която е получена преди повече от 14 работни дни не се приема за връщане.

Употребяван артикул не се заменя или връща, както и повреден, заради неправилната експоатация от страна на клиента.

Стока, чието връщане и рекламация не можем да приемем поради неизпълнение на горепосочените условия ще бъде изпратена обратно на клиента за негова сметка.

Рекламации отнасящите се до повреди, възникнали по време на транспорта , ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен от куриер в присъстието на клиента.

* Куриерската услуга за връщане се поема за сметка на купувача. При желание за замяна от страна на клиента, клиента трябва да заплати куриерските услуги и в двете посоки

* Рекламации за повреди, възникнали поради неправилното експоатиране от страна на клиента, а не на получена дефектна стока, няма да се разглеждат.
 

За да видите Вашата персонална връзка и QR код, моля влезте в системата като последвате тази връзка
Вход


Може да създадете Вашия профил от тук
Регистрация