Комплект Смарт Часовник P9 със слушалки

В наличност Референция: 2331
-36 % 119.99 лв. 187.49 лв.
Добави бележка към продукта

Бърза поръчка, без регистрация

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Работно време от 09:00 до 18:00

Код на продукта - 2331 , Телефон - 0893961742

ОПИСАНИЕ:

Ново поколение интелигентен часовник-гривна с уголемен infinity дисплей с touch screen и функции за проследяване на физическата активност, състояние на тялото и достъп до приложения, обаждания и съобщения от телефона. март часовникът W26 ви позволява да следите 24 часа в денонощието жизнените си функции като сърдечен ритъм, кръвно налягане, телесна температура и др.,  благодарение на вградените с корпуса сензори. Измерването на същите става автоматично и информацията се записва почасово. 

ОСОБЕНОСТИ:

Съвкупността от тази информация формира ЕКГ репорти, с които можете да проследите измененията в телесната дейност седмично/месечно. Спидометър отброява вашите крачки и показва изгорените през деня калории, като също предлага наблюдения на седмична/месечна активност. За да визуализирате своя калориен баланс за деня, въвеждате мануално приетите калории и директно виждате сравнението с изгорените. Приложението за мониторинг на съня записва качеството и продължителността на съня, честотата на събуждане през нощта и признаците за неспокоен сън. Часовникът се грижи да поддържате вашата активност през деня, като ви напомня, че сте прекарали твърде дълго време в заседнало положение. Имате всички приложения необходими в ежедневието като будилник, календар хронометър, интернет браузър, термометър, барометър и др., както и достъп до социалните мрежи на телефона си (Facebook, WhatsApp, Twitter, и т.н.). Няма да пропуснете входящо повикване или съобщение, защото при всяко такова, часовникът ви изпраща уведомление чрез дискретна вибрация.

ДИЗАЙН:

Стилен 1,75-инчов инфинити дисплей с touch screen и извито подсилено стъкло. Дисплеят е изработен от цинкова сплав за повишена издръжливост, а силиконовата каишка е мека и удобна за носене, без да предизвиква раздразнения по кожата. W26 лек и деликатен и е подходящ за деца и възрастни, на работа, по време на спорт или като аксесоар в ежедневието. Предлага се в различни цветове и дизайнът е унисекс. 

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Часовникът е водоустойчив и няма нужда да го сваляте при миене на ръце, къпане, плуване или проливен дъжд. Не е препоръчителна употребата в сауна или горещи басейни. Продължително задържане на бутона включва/изключва устройството, а еднократно натискане го връща в standby режим. За да рестартирате устройството задръжте 10 секунди. За да разгледате всички приложения плъзнете по дисплея с пръст наляво или надясно. Набирането става лесно и бързо, като задържите пръст на дисплея и се отвори dial-pad, на който да изберете желания номер. Синхронизацията с телефона става с Bluetooth и през часовника можете да следите нотификациите и съобщенията си във всички социални мрежи. Чрез двупосочното Anti-lost приложение, винаги можете да видите локацията на телефона си през гривната и обратното, което значително намалява шанса да изгубите едно от устройствата. Софтуерът поддържа разнообразие от езици, сред които английски, руски, испански, френски, италиански, немски и др.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Дисплей: 1,75“ HD IPS, 320х385;
 • Touch screen 2.5D;
 • Каишка: силиконова сменяема;
 • Bluetooth версия: 4.0;
 • Съвместим с: Android, iOS;
 • Водоустойчивост: IP65;
 • Сензор за сърдечен ритъм;
 • Методи за обработка: OEM обработка;
 • Капацитет на батерията: 220mAh;
 • USB зарядно;
 • Тегло: 50 гр;
 • Цвят: черен, бял и розов.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

 • 1 х смарт часовник W26;
  1 х зарядно;
 • 1 х инструкции за употреба;
 • Транспортна опаковка;
 • Гаранция: 12 месеца.
Покажи повече Покажи по-малко

Средна оценка на потребителите

0.00 / 5

Оценка

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0


Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриер. Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

 • Цената на доставката се изчислява от куриери на "SPEEDY" или "Econt"
 • Доставка до адрес се извършва с куриер за дните :
  понеделник до петък: 9.00 до 17.30ч
 • Поръчката се изпраща с наложен платеж (плащате при получаване на покупката).
 • Поръчките се доставят до адрес на клиента /до входа на сградата, при осигурен достъп/ или до офис на куриерска фирма
 • Срокът на доставка е между 1-5 работни дни (зависи от населеното място).
 • Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици за отдалечени населени места и официални празнични дни, когато не се извършват доставки от куриерскита фирма
 • Търговецът не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриер или куриерска фирма.
 • Поръчки, направени след 13.00ч се обработват на следващия ден.
 • В неделя и по време на официалните празници не се извършват доставки.
 • В случай, че клиента не осъществи връзка за уточняване на доставката, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и Търговеца се освобождава от задължение да достави поръчката.
 
1. Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия Chipo.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

2. Ако желаете да върнете стоки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на имейл  [email protected]

3. Изпратете ни вашия имейл адрес, номера на поръчката и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.

4. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.

5. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи са за наша сметка.Бланка за връщане/замяна Бланка за връщане / замяна на артикул закупен от Chipo.bg

Номер на поръчка : ..............................................

Име и фамилия : ...................................................

Телефон за връзка : ..............................................

Желая да : ....(заменя/върна )..............................

Банкова сметка : ...................................................

Наименование : Количество: Причина:

1.

2.

3.

В случай, че получените артикули се окажат несъответстващи на вашите очаквания, клиента има право да върне или замени закупената стока в 14 работни дни, при условие, че стоката е неизползвана, върната с всички етикети и оригинални опаковки.

Стоката трябва да бъде обезопасена по време на транспорта и се изпраща на същият адрес от товарителницата. При връщане, стоката се изпраща  към нас  с цената на артикула и опция тест и преглед, пакета трябва да съдържа и копие от бланката за връщане и замяна с коректно попълнени данни. Куриерските услуги се заплащат от клиента , а сумата за артикулите се въстановява по банков път.

Стока, която е получена преди повече от 14 работни дни не се приема за връщане.

Употребяван артикул не се заменя или връща, както и повреден, заради неправилната експоатация от страна на клиента.

Стока, чието връщане и рекламация не можем да приемем поради неизпълнение на горепосочените условия ще бъде изпратена обратно на клиента за негова сметка.

Рекламации отнасящите се до повреди, възникнали по време на транспорта , ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен от куриер в присъстието на клиента.

* Куриерската услуга за връщане се поема за сметка на купувача. При желание за замяна от страна на клиента, клиента трябва да заплати куриерските услуги и в двете посоки

* Рекламации за повреди, възникнали поради неправилното експоатиране от страна на клиента, а не на получена дефектна стока, няма да се разглеждат.
 

За да видите Вашата персонална връзка и QR код, моля влезте в системата като последвате тази връзка
Вход


Може да създадете Вашия профил от тук
Регистрация